Berichten voor Misa – Oranje Envelop

Reminder Orange Envelop!!

Voor iedereen die Misa o.a. succes wil wensen tijdens Rosmalen kan je een korte of lange mail of een creative uiting (tekening/collage of gedicht) sturen naar wvaartjes@hotmail.com. Deadline is zaterdag 13 juni, 22:00 ('s avonds).

De bedoeling is dat Misa zo nog wat meer contact heeft met haar fans en ze weet dat er nog meer mensen met haar meeleven dan ze al dacht.
Voor de fans die dit idee nog niet kennen: ik heb dit idee overgenomen van de RogerFederer-website en hij heeft op zijn website al eens aangegeven het geweldig leuk te vinden om deze berichtjes van zijn fans te lezen. En aangezien Misa onze Federer is kunnen we met haar deze traditie opbouwen. Ook zij heeft aangegeven de envelop een leuk idee te vinden: "No worries with the orange envelope - I think it’s really cute and nice to hear if there are some positive things in it.", "Heel erg bedankt voor de oranje envelop - met al die lieve en leuke berichtjes […]gedichtjes en tekeningetjes; echt CUTE!!! HEEEL ERG BEDANKT!!!!!" en "Ik wil jullie heel erg bedanken voor alle lieve, leuke en schattige berichtjes en alle steun door dik en dun dit jaar. Het heeft me erg geholpen, en ik kan niet wachten om aan 2008 te beginnen."

Alle berichtjes voor Misa komen dus in 1 oranje envelop en deze wordt a.s. zondag tijdens Rosmalen aan haar overhandigd (eind van deze week).

Dus deadline: 13 juni, 22:00. Adres: wvaartjes@hotmail.com

P.s. de al gestuurde berichtjes voor RG komen ook in dezelfde envelop, so no worries about that! ;-)