Krajicek - Sun

Tegenstandster: Tiantian Sun
Geboren: 12 oktober 1981
Land:China
 
Toernooi:Amelia Island , Tier II, $ 600.000, Gravel 
Datum: 2 apr 2007
Ronde:R64
Rang Misa:55e
Rang Sun:79e
Uitslag:6-76 6-4 6-4
Aces / df / 1e serv. %:3 / 7 / 63%
Artikelen:-
Beeld en Geluid:-
Voorspellingen:Voorspelling Amelia Island (Enkel) 
Voorspelling Amelia Island 1e ronde enkel 
Fotoboek:-
Verslag:In de eerste ronde van Amelia Island heeft MichaŽlla met 6-7(6) 6-4 6-4 gewonnen van Tiantian Sun (77).

1e set:
MichaŽlla werd door een haperende eerste service meteen in de eerste game gebroken. De twee servicegames daarna kwam ze niet meer in de problemen, mede door een 100% score wanneer de 1e service in was (wat nog te weinig gebeurde) . Op 2-3 kreeg ze haar eerste breakkans, die ze meteen verzilverde.
De game erna kreeg ze twee breakkansen tegen, die ze ondanks twee keer een tweede service (tot dan toe daarvan slechts 18% gewonnen) goed wegwerkte.

Een tie-break moest de beslissing brengen.
Ondanks dat bij MichaŽlla in het begin daarvan de 1e service niet in wilde, ging het tot 5-4 op service. Toen plaatste MichaŽlla de eerste 'mini-break' wat meteen twee setpunten opleverde. Na een punt voor Sun op eigen service verspeelde MichaŽlla op haar eigen service ook het tweede setpoint. Doordat ze vervolgens ook haar tweede servicepunt verspeelde was het nu setpoint voor Sun, die het op eigen service afmaakte.

2e set
Meteen in de eerste game brak MichaŽlla Sun op het tweede breekpunt. Dat zou zelfvertrouwen moeten geven, maar haar eigen service gaf weer problemen en zo kreeg ze meteen zelf ook twee breekpunten tegen. Het eerste was direct raak. De stand was weer in evenwicht. Sun stoomde meteen door naar 2-1, maar MichaŽlla kon bijblijven en kreeg vervolgens 3 breekkansen, die ze helaas niet wist te benutten.
Daarna liep de set gelijk op tot 4-4. Op die stand kreeg MichaŽlla opnieuw breekpunten, en eindelijk wist ze er weer eens eentje te pakken zodat ze mocht gaan serveren voor de tweede set. Dat liet ze zich niet ontlopen en de derde set zou de beslissing gaan brengen.

3e set
De eerste acht games verliepen op service, ondanks een breakpunt voor MichaŽlla op 1-1. Op 4-4 wist ze echter wel de service van Sun te breaken, en mocht ze gaan serveren voor de wedstrijd. En dat deed ze gedecideerd.
Statistieken:
Scoreverloop:


Head-to-Head:
Rang MisaToernooiRondeDatumOndergrondUitslagStand
7955DetailsAmelia IslandR64 2 apr 2007Gravel6-76 6-4 6-4DetailsVoorspelling1-0
Head-to-Head wtatour.com