Krajicek - Noorlander

Tegenstandster: Seda Noorlander
Geboren: 22 mei 1974
Land:Nederland
 
Toernooi:Tennis Masters , Nationaal, Hardcourt 
Datum:16 dec 2006
Ronde:S
Rang Misa:35e
Rang Noorlander:-
Uitslag:6-4 7-5
Aces / df / 1e serv. %:[Onbekend]
Artikelen:-
Beeld en Geluid:-
Voorspellingen:Voorspelling TM, games tegen 
Fotoboek: Fotoboek Tennis Masters 2006
Verslag:Seda Noorlander begon sterk aan de wedstrijd met een love game. Misa kende weinig problemen op haar eigen opslag, maar kreeg niet veel vat op die van haar tegenstandster, hoewel ze in het begin van de wedstrijd nog wel twee breekkansen liet liggen. Pas op 4-4 wist Misa weer wat af te dwingen op de service van Seda. Na enkele breek- en gamepunten over en weer was het uiteindelijk toch Misa die het laatste punt van de game maakte. Vervolgens serveerde ze eenvoudig naar setwinst.

In de tweede set wist Misa op 2-2 de service van Seda Noorlander te breken en leek de wedstrijd gespeeld. Verrassend genoeg brak Seda Noorlander meteen terug (ik dacht haar enige breekpunten van de wedstrijd, maar zeker weten doe ik het niet) en ging de strijd tot 5-5 gelijk op. En hoewel men met enige verbazing naar het wedstrijdverloop keek, wist iedereen tegelijk toch ook wel dat Misa uiteindelijk zou gaan winnen. Op de stand van gaf de extra klasse van Misa dan ook de doorslag, ze brak Noorlander voor de derde keer die dag en mocht serveren voor de wedstrijd. Met veel opslaggeweld kwam de score op 40-0. Seda gaf nog niet op en pakte nog twee punten, maar verder liet Misa het niet komen.

Een moeizame wedstrijd waarbij Misa wat slordig speelde, in de langere rally's regelmatig tekort kwam, maar met haar service en doorzettingsvermogen de wedstrijd toch naar haar hand wist te zetten
Statistieken:-
Scoreverloop:-
Head-to-Head:
Rang MisaToernooiRondeDatumOndergrondUitslagStand
34159DetailsTennis MastersS17 dec 2005Hardcourt6-0 6-1Details 3-0
40945DetailsEredivisie1 5 jun 2006Gravel6-1 6-0Details 
 35DetailsTennis MastersS16 dec 2006Hardcourt6-4 7-5Details 
Head-to-Head wtatour.com